در هر منطقه حلیم فروشی های زیادی وجود دارد ، اما در همه مناطق حلیم فروشی خوب و ویژه نداریم . دوستان و آشنایان معمولا آن حلیم فروشی را به هم معرفی میکنند .
اما جای مشخص شدن کیفیت غذا و خدمات در رستورانهای ما خالی است .
ما نیازمند چیزی شبیه ستاره برای هتلها هستیم تا به رستورانها و مراکز خدماتی بدهیم .
دو آیتم باید داشته باشد . یکی کیفیت غذا و دیگری کیفیت ارائه خدمات .
بسیاری از حلیم فروشی های خوب ( کبابی ها - کله پاچه ای ها هم همینطور ) جای بزرگی برای نشست مشتری ندارند . بیشتر برای بیرون بردن غذا درست میکنند . اما به میزان محدود میتوانند خدمات پذیرایی در محل هم داشته باشند .
اگر این موارد در بیرون غذا فروشی مشخص شود و مردم بدانند ، طبیعتا به سمت استفاده از غذای با کیفیت و همچنین استفاده از خدمات خوب و بهتر با بودجه خود تمایل خواهند یافت .
دو دسته ستاره مورد نیاز را شاید بتوان با گل و بلبل جایگزین و نمایش داد .گل کیفیت غذا و بلبل کیفیت غذا دهی را میتواند مشخص کند .
دو گل و سه بلبل یا پنج گل و سه بلبل و غیره .
در سرزمین " گل و بلبل " نشان تصویری گل و بلبل نیز برای مغازه ها و فروشگاه ها خوب و جذاب است .
همینطور برای توریستها میتواند بررسی کیفیت غذاها و اشکال و استانداردهای ایرانی جذاب باشد .
این مرکز گل و بلبل دهی بهتر است دولتی نباشد ، اما کنترل دولتی ( ملی ) داشته باشد .
شاید امتیاز مردمی شامل نظر مردم استفاده کننده و آمار گیری ایشان روش بهتری باشد . به هر حال یک موسسه باید این امتیازات را جمع و ارائه دهد. ( یا بیش از یک موسسه ! )
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر