۱۳۹۶-۰۸-۲۰

طبخ غذا در هواپیماها باعث صرفه جویی هزینه و انرژی و بالا بردن کیفیت خدمات میگردد.

در ساعات زیادی از پرواز خدمه وقت اضافه دارند . آنها میتوانند در این فاصله غذا های سفارشی مردم را در هواپیما طبخ کنند.
برای این کار تجهیزات جدیدی برای طبخ باید آماده گردد تا در هواپیما نصب شده و کیفیت و کمیت کافی غذا را برای سرنشین ها فراهم آورند .
تنوع منو ها یکی از مزایای این کار است.
کاهش پرت غذا و انرژی مصرفی از دیگر مزایای این کار است.
با این کار دیگر نیازی به پرسنل اضافه و تجهیزات کترینگ روی زمین نخواهد بود.

هیچ نظری موجود نیست: