قبلا ساختار بلوری در جامدات را دیده ایم . در جامدات اجزای جامد به شکل خاصی در کنار یکدیگر قرار می گیرند و خواص جامد را شکل می دهند .
در مایعات هم اینچنین است . قبلا روش قرار گرفتن مولکول آب را دیده ایم . شبکه خاصی را در اب شاهد هستیم .
سایر مایعات نیز روش خاص خود را در قرار گرفتن اجزای مایع دارند .
مولکول های
هگزان
الکل اتیلیک
بوتان
و غیره
هر یک روش خاصی دارند و ساختار بلوری خاصی را شکل میدهند .
وجود ناخالصی ها در مایعات نیز ساختار بلوری را تغییر داده و مثلا در آب که عایق الکتریسیته است ، باعث میشود هادی برق شود .
با مطالعه ساختار کریستالی مایعات ویژگیهای جدید آنها را میشود یافت - پیش بینی کرد و حتی با اضافه کردن ناخالصی ها ویژگی های جدیدی را طراحی نماییم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر