میدانیم که پلاستیک ها آلوده ساز محیط زیست هستند . اما بخصوص در بستهبندی جایگاه ویژه دارند .
جدیدا در آسیای جنوب شرقی از پوست موز برای بستهبندی مواد غذایی بصورت محدود استفاده می شود.
در مناطقی که موز رویش نمیکند نیز میتوان از برگهایی مشابه استفاده کرد .
گیاهانی مثل ذرت , نیشکر و گیاهان مشابه دارای برگهایی هستند که بدون فرآوری قابلیت بستهبندی دارند . و انواع کاه و کلش گندم و برنج نیز با فرآوری امکان استفاده در بستهبندی را دارا هستند .
با توسعه استفاده از این مواد میتوان تا حدود زیادی از مصرف پلاستیک ها کم نمود و از,سوی دیگر مواد ضایعات بسته بندی قابلیت استفاده در موارد مختلف مثل خوراک دام , تولید بیوگاز و غیره را دارا هستند .
یکی دیگر از مزایای آن محلی بودن تولید آنها است . در نتیجه با حمل و نقل کمتر تولید شده و تولید آن به اقتصاد محلی کمک میکند .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر