۱۳۹۵-۰۵-۲۷

سپاه گمشده هخامنشی در مصر نشانه چیست ؟

سپاه گمشده هخامنشی در مصر نشانه چیست ؟
جهان بینی پادشاهان هخامنشی با سایرین متفاوت بوده است. ممالک تصرف شده توسط ایشان نشان میدهد که در تمام جهان پیرامون تا جایی که توسط مناطق غیر مسکون محدود شده پیش رفته‌اند .
مناطقی در اروپا که حد نهایی مرز شمالی امپراتوری بود, بیابان و کوه های آلپ بوده است . مناطق جنوبی مصر توسط مناطق غیر مسکونی محدود میشده است . مناطق شمال شرقی نیز وضع مشابه داشته و با بیابان محدود میشده است.
برای اطمینان از حد نهایی بخشهای مسکونی , لشگر هایی را در بیابان نیز ارسال می کردند.  سپاه گمشده هخامنشی در مصر نیز از این رو ارسال شده بود.
قصد این بود که همه انسانها در حکومت عدالت پرور یکتاپرستی هخامنشی و در امنیت زندگی کنند. این را ماموریت خود میدانستند و به آن عمل کردند.
نکته دیگر این است که حدود هندوستان مرز هخامنشی نیز تا حدود مسکونی هند بوده است.  مناطقی که توسط بیابان یا جنگهایی که غیر مسکون باشد احاطه شده باشد .
بدین ترتیب مرز شرقی امپراتوری هخامنشی پیدا خواهد شد .
از طرفی کوه های تبت و در جنوب بیابانها گجرات (بیابان تار ) و البته بین این دو نقطه نیز تا حد مسکون در آن زمان باید جزو قلمرو بوده باشد . با توجه به داشتن نیروی دریایی , طبیعی است که مناطق مسکون کنار دریا نیز جزو مناطق امپراتوری بوده باشد ( مناطق کشور یمن که در آنسوی بیابان عربستان بود, جزو امپراتوری بوده است ) . ملاحظه میگردد که مرز " منطقی " امپراتوری , شامل ایالت‌ها در آن سوی صحرای هند نیز باید باشد . یعنی محدودیت مرز هندوستان,  جنگهایی در آن سوی صحرایی تار (هندوستان ) باید باشد .
دلیلی ندارد که آن مناطق به امپراتوری الحاق نشده باشد . در آثار مکشوفه در تخت جمشید, سوابق سفر یکی از الهه های هندی به همراه همراهان به پایتخت هخامنشیان وجود دارد .

هیچ نظری موجود نیست: