۱۳۹۷-۰۷-۰۶

پودر شیره انگور و خرما , جایگزین شکر

تولید قند و شکر مزایا و معایبی داشته است. نظر به اینکه این مواد فرآوری شده باعث بیماریهای زیادی شده است,  در صورت وجود شیرین کننده‌های جایگزین,  میتوان از مزایای وجود آنها بهره مند شد و از معایب آن حذر کرد.
از شیرین کننده های طبیعی کشورمان که هزاران سال است استفاده می شود,  شیره انگور و شیره خرما است. این دو شیرین کننده قابلیت خشک کردن و پودر شوند دارند , در حین این که در فرآیند تولید آن نیازی به تغییر غلظت مواد داخلی آنها و افزودن سایر مواد غیر طبیعی نیست.
با حل شدن این پودرها در آب , مانند این است که شیره در آب حل شده باشد. طعم و مزه خوب و میزان شیرینی طبیعی غیر مضر در فرآورده های غذایی در دسترس خواهد بود .

هیچ نظری موجود نیست: