تولید قند و شکر مزایا و معایبی داشته است. نظر به اینکه این مواد فرآوری شده باعث بیماریهای زیادی شده است, در صورت وجود شیرین کنندههای جایگزین, میتوان از مزایای وجود آنها بهره مند شد و از معایب آن حذر کرد.
از شیرین کننده های طبیعی کشورمان که هزاران سال است استفاده می شود, شیره انگور و شیره خرما است. این دو شیرین کننده قابلیت خشک کردن و پودر شوند دارند , در حین این که در فرآیند تولید آن نیازی به تغییر غلظت مواد داخلی آنها و افزودن سایر مواد غیر طبیعی نیست.
با حل شدن این پودرها در آب , مانند این است که شیره در آب حل شده باشد. طعم و مزه خوب و میزان شیرینی طبیعی غیر مضر در فرآورده های غذایی در دسترس خواهد بود .
پاره ای از نکات جالب و یا تحقیقات شخصی من در عالم مجازی Some interesting research on my own or in a virtual world
۱۳۹۷-۰۷-۰۶
پودر شیره انگور و خرما , جایگزین شکر
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر